Vagtselskab Nordsjælland?
Få en vagt i Gilleleje, Helsingør eller hvor du har behovet

 

Det er vigtigt at dine medarbejdere og kunder føler sig trygge, når de færdes i din virksomhed.
Det kan SAFE & SECURE hjælpe dig og din virksomhed med. Vi er et professionelt vagtfirma med hovedsæde i Odense, men vi dækker hele Danmark. Vi har mange års erfaring inden for alle typer af sikkerhedsopgaver, hvilket er din garanti for en sikker og tryg arbejdsplads, uanset hvilken form for sikkerhed, I har behov for.

Vi kan både levere dagligt såvel som ugentligt personel. Herudover kan vi også leverer personel ved større og mindre events og arrangementer. Vores kan levere fast center- og butiksvagter, og vagter, der arbejder gennem aftalte besøg i bestemte intervaller. Vi kan ydermere tilbyde mysteryshopping og butikskontrollanter, hvis du har brug for, diskret at tjekke op på tilstanden i din butik.

Vi fungerer også som portvagt og sikker receptionist i små og mellemstore virksomheder. Desuden tilbyder vi nattevagter, hundevagter, runderende vagter, samt opgaver på festivaler og lignende events.

Vi har også trænede og uddannede bodyguards, hvis der er behov for at beskytte VIP-gæster. Vores bodyguards har alle sammen gennemgået den anerkendte bodyguarduddannelse IBA (International Bodyguard Association).

Alt vores personale er fuldt certificerede og godkendt af Rigspolitiet til at udføre diverse former for sikkerhedsopgaver. Vi er uddannede i at håndtere sikkerheden i alle tænkelige situationer, og lægger stor vægt på, at vores vagter er tålmodige og forstående, samtidig med, at de yder en professionel og tilfredsstillende service.

Vagtselskab Nordsjælland, Gilleleje, Helsingør

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Professionel vagt i Helsingør, Gilleleje og resten af Nordsjælland

SAFE & SECURE er dit vagtselskab i Nordsjælland. Vi opererer i hele Nordsjælland, heriblandt Gilleleje, Helsingør, Tisvildeleje, Dronningmølle, Græsted og Hornbæk.
Vi tilbyder branchens bedste folk, som alle løbende bliver videreuddannede. Vores fokus er at skabe den nødvendige sikkerhed og tryghed for dig, og samtidig yde et højt serviceniveau.

Vi tilbyder ikke bare en vagt, men en god kollega, som er med til at sikre en god og tryg arbejdsplads.

Vi sørger altid for at rådgive om det rette sikkerhedsniveau. Det sikrer dig som kunde, og at du ikke spilder dine økonomiske- og arbejdsmæssige ressourcer, steder hvor det ikke er nødvendigt. Vi har bred erfaring med alle typer af sikkerhedsforanstaltninger.

Vil du ringes op?

Sikkerhed i topklasse? Så kontakt dit vagtfirma i Nordsjælland i dag

Vil du have et højt professionelt niveau, og skal det samtidig være til en fornuftig og konkurrencedygtig pris? Vi tilbyder derfor et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek, så I får den helt rette sikkerhed – skræddersyet til dine og din virksomheds behov.

Kontakt os på telefon 36 43 09 59 eller e-mail allerede i dag.