Safe & Secure

SAFE & SECURE er et professionelt vagtfirma, som levere sikkerhedspersonale og sikkerhedsløsninger til erhverv og private i hele Danmark.

Vi er godkendt af Rigspolitiet til at udføre alle former for vagt- og sikkerhedsopgaver, og vi bestræber os efter at levere den bedste service, kvalitet og sikkerhed.

SAFE & SECURE´s ansatte har alle gennemgået det lovpligtige grundkursus for vagtfunktionære, og de er allesammen godkendt og efteruddannede. Personalet instrueres i at udvise den bedste service i alle tænkelige situationer.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten, derfor kan vi gennem vores erfaring levere en høj standard af kvalitet og sikkerhed.

SAFE & SECURE har en flad organisation. Tanken bag den flade struktur er, at medarbejderne vil være mere produktive og engagerede, når de deltager i beslutningsprocesser. Samtidig vil kommentarer og feedback i forbindelse med beslutninger nå de ansatte hurtigere end i en hierarkisk organisationsstruktur.

-Fordelene ved denne organisation er mange:

Der er højere motivation blandt medarbejderne på grund af muligheden for at påvirke egen arbejdssituation.

Større fleksibilitet og hurtigere reaktionsevne og beslutningsproces.

Aflaster ledelsen som får mulighed for i højere grad at koncentrere sig om centrale opgaver.

Kunden er mere i centrum og skal ikke igennem flere led for at komme til en beslutningstager.

SAFE & SECURE blev etableret i 2009 og er vokset hvert år. På nuværende tidspunkt er der 60 ansatte som servicere og løser opgaver i hele landet.

Virksomheden er ISO 9001:2015 Certificeret, medlem af Sikringsvagten og har tegnet en overenskomst med VSL.