Safe & Secure

SAFE & SECURE er et professionelt vagtfirma i Odense, som leverer sikkerhedspersonale og sikkerhedsløsninger til erhverv og private i hele Danmark.

Vi er godkendt af Rigspolitiet til at udføre alle former for vagt- og sikkerhedsopgaver, og vi bestræber os efter at levere den bedste service, kvalitet og sikkerhed.

SAFE & SECURE´s ansatte har alle gennemgået det lovpligtige grundkursus for vagtfunktionære, og de er allesammen godkendt og efteruddannede. Personalet instrueres i at udvise den bedste service i alle tænkelige situationer.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten, derfor kan vi gennem vores erfaring levere en høj standard af kvalitet og sikkerhed.

Professionelt vagtfirma som dækker hele Danmark

Vagtselskabet SAFE & SECURE har en flad organisation. Tanken bag den flade struktur er, at medarbejderne vil være mere produktive og engagerede, når de deltager i beslutningsprocesser. Samtidig vil kommentarer og feedback i forbindelse med beslutninger nå de ansatte hurtigere end i en hierarkisk organisationsstruktur.

 

Vagtfirma Odense, Danmark

Fordelene ved denne organisation er mange:

Der er højere motivation blandt medarbejderne på grund af muligheden for at påvirke egen arbejdssituation.

Større fleksibilitet og hurtigere reaktionsevne og beslutningsproces.

Aflaster ledelsen som får mulighed for i højere grad at koncentrere sig om centrale opgaver.

Kunden er mere i centrum og skal ikke igennem flere led for at komme til en beslutningstager.

SAFE & SECURE blev etableret i 2009 og er vokset hvert år. På nuværende tidspunkt er der 90 ansatte som servicere og løser opgaver i hele landet.

Virksomheden er ISO 9001:2015 Certificeret, medlem af Sikringsvagten og har tegnet en overenskomst med VSL.

 Læs mere om vores arbejde som:

Vil du ringes op?