Brug for en sikkerhedsvagt?
Vi er eksperter i vagtservice i Slagelse, Næstved og Køge

Det er vigtigt for enhver arbejdsplads, at der er en følelse af tryghed og sikkerhed, så kunderne får en god oplevelse, og medarbejderne trygt kan udføre deres arbejde. Det kan vagtfirmaet SAFE & SECURE tilbyde.

Vi er specialister inden for alle typer sikkerhed, og med vores professionelle medarbejderstab, sørger vi for, at din forretning er sikret mod indbrud, tyveri og andre ubehagelige overraskelser.

Vi kan eksempelvis tilbyde center- og butiksvagter, både på permanent basis eller som blot kommer forbi de dage, det passer dig.

Mangler I en vagt til porten eller receptionen, har vi det rette personale, som har øje for både sikkerhed og god service for såvel medarbejdere som gæster.

Vi kan også tilbyde nattevagt, hundevagt samt runderende vagter, som kan holde øje med din virksomheds aktiver, når ingen andre er tilstede. Det sikrer, din virksomhed mod ubudne gæster.

Skal der afvikles et større event, har vi også mange års erfaring i at håndtere sikkerheden til dette. Vi har endda trænede bodyguards, hvis der er VIP’er med behov for ekstra beskyttelse eller mandsopdækning.

Oplever du et stort svind i butikken? Eller er du bekymret for, om serviceniveauet og betjeningen er som den skal være? Så kan vi hjælpe dig.

Vi har erfarne mysteryshoppers og butikskontrollanter som kan afdække, om alt i butikken foregår, som du ønsker det.

Vagt Slagelse, Næstved, Køge

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Vagtfirma i topklasse – få en professionel vagt i Slagelse, Næstved, Køge m.fl.

Vi kan levere alle former for vagtservice og sikkerhed, og vores personale er uddannet og certificeret til diverse opgaver. Det gælder også som natte- eller hundevagt, eller ansigtet udadtil i receptionen. SAFE & SECURE er godkendt af Rigspolitiet til alle de typer af vagt- og sikkerhedsopgaver.

En af de største styrker i vores firma, er det meget høje service- og uddannelsesniveau – vi håndplukker vores vagter, så de altid lever op til vores egne høje standarder.

Derfor kan du også forvente service i topklasse, hvis du vælger vagtservice fra os.

Vil du ringes op?

Kontakt os for et tilbud på butiksvagt, hundevagt og runderende vagt m.m.

Vi er din partner på Sjælland, og tilbyder alle former for vagtservice i Køge, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Ringsted eller hvor end du har behov for professionel sikkerhed.

Kontakt os pr. e-mail eller ring til os på tlf. 36 43 09 59. Vi tilbyder altid både en gratis vurdering af din sikkerhed, samt en grundig afdækning af dine behov. På den måde kan vi hjælpe dig godt videre med en skræddersyet løsning.