Vagt – Vagtfirma i København og på Sjælland

SAFE & SECURE er et vagtfirma med hovedsæde i Odense på Fyn. Vi har igennem årene udvidet vores medarbejderstab og kundekartotek. Vi opererer på nuværende tidspunkt i hele landet, hvor vi har en række underafdelinger på Sjælland og Jylland.

Vi varetager opgaver for firmaer mange steder på Sjælland heriblandt København, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge og Gilleleje og Helsingør i Nordsjælland. I Jylland operer vi i Århus, Horsens, Esbjerg, Viborg, Herning, Fredericia, Skanderborg, Kolding og Vejle. Virksomhedens centrale placering i landet, gør det muligt at opretholde en hurtig og effektiv kommunikation kunder, ledelse og medarbejdere imellem.

Vi leverer sikkerhed, tryghed og vagtservice som kan opfylde alle de krav og ønsker, du måtte have i din virksomhed eller til dit næste event. Vi prioriterer høje kvalitets- og serviceydelser, hvorfor vi bestræber os på at have de bedste folk ansat. Derfor har alle vores vagter gennemgået alle nødvendige kurser og efteruddannelser, og de er alle godkendt af rigspolitiet.

Vi tilbyder alle former for vagttjenester bl.a.:

Vi tilbyder derudover også opgaver med: Mysteryshoppers, butikskontrollanter samt personbeskyttelse (bodyguards), når en VIP skal passes ekstra godt på. Ved opgaver med personbeskyttelse benytter vi altid medarbejdere, som har gennemgået IBA uddannelsen (International Bodyguard Association).

Vagtfirma København, Sjælland

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Brug for en pålidelig vagt til din butik i København? Kontakt vores vagtfirma

Hvad end du mangler en permanent butiksvagt, en runderende vagt eller måske en vagt kun i højsæsonen, så modtager du en servicemindet og professionel vagt med de helt rette kompetencer. Benytter du vores vagtfirma garanterer vi, at du modtager ansatte, der er professionelt uddannede, og som har fuldt fokus på den pågældende opgave. Vi har mange års erfaring, viden og faglighed i branchen til at løse alle former for vagtopgaver. Vores medarbejderstab på pt. 85 ansatte, giver ligeledes mulighed for at rekruttere den rette vagt til den rette vagtopgave.

Vi er medlem af sikkerhedsbranchen, har tegnet overenskomst med VSL, og er naturligvis fuldt ISO 9001:2015 Certificeret, så vi kan udføre alle former for vagtservice og sikkerhedstjeneste.

Du kan du trygt overlade sikkerheden til os

En god og professionel vagt skaber ro og tryghed for kunder og medarbejdere, og sørger for at være på forkant med situationer, som kan skabe ubehag. Vi er derfor glade at huse nogle af branchens dygtigste folk.

Vi tilbyder desuden også et gratis sikkerhedstjek til alle nye såvel som eksisterende kunder. Det sikrer, at du altid får den beskyttelse og sikkerhed, som du ønsker.

Vil du ringes op?

Vagtselskab på Sjælland? Kontakt os og få et godt tilbud på din sikkerhed

Vi står klar med et godt tilbud på den rigtige løsning for dig. Ønsker du nogle af Danmarks mest servicemindet og bedst uddannede vagter, så kontakt vores vagtselskab på tlf. 36 43 09 59 eller send os en e-mail.

Med en vagt leverer vi ikke blot sikkerheden iblandt kunder og medarbejdere, men vagten fungerer også som en form for kollega og holdspiller i den daglige drift. Afhængigt af opgaven er vores vagter oftest det første ansigt jeres kunder møder på vej ind i jeres virksomhed eller event, så er det godt at vores vagter altid tager høfligt imod kunderne og med et smil på læben.