Vagtfirma i Århus, Viborg, Esbjerg og hele Midtjylland

Enhver virksomhed har brug for en sikkerhed omkring deres faciliteter. SAFE & SECURE A/S er et vagtfirma med hovedsæde i Odense, der har en underafdeling i Midtjylland. Vi kan levere alle typer bemandet service og sikkerhed, du har behov for.

Vores professionelle medarbejdere skaber tryghed og sikkerhed med et højt serviceniveau, så din arbejdsplads kan føles tryg og sikker. Det kan eksempelvis være i forbindelse med portservice eller personale til receptionen, butiksvagter, nattevagter, hundevagt eller runderende vagter.

Målet for vores ansatte er at skabe tryghed for personale, såvel som vores kunders kunder.

Det kan være svært at sikre sin butik mod tyverier og svind. I en travl hverdag vil det være svært at spotte alle tyverier, idet det kan være svært at overskue og oftest vil være en opgave i sig selv.

Vores butiksvagter er uddannet i at spotte uønskede gæster, og efterfølgende håndtere situationen professionelt, når de pågriber butikstyve på fersk gerning. En vagt ved butikkens indgang kan desuden have en præventiv effekt på mange butikstyve.

Vi har udelukkende professionelle vagter ansat. Alle er uddannede og certificerede, til de opgaver, de måtte varetage. Vi er godkendt af Rigspolitiet til at udføre alle former for sikkerhedsarbejde.

Vagtselskab Nordsjælland, Gilleleje, Helsingør

Bestil et gratis sikkerhedstjek

Runderende vagt mm. i Århus, Horsens, Esbjerg, Viborg og Midtjylland

Vores medarbejdere kan hjælpe med at sikre din virksomheds aktiver på alle tider af døgnet. Alt efter jeres behov, kan vi sørge for, at sikkerheden er i top i din virksomhed.

Vi kan eksempelvis tilbyde en permanent nattevagt, eller en runderende vagt, som kommer forbi og tjekker området. Vi tilbyder begge dele både med og uden hund. En hundevagt kan give ekstra sikkerhed, og er specielt velegnet til patruljering af større områder.

Udover at være veluddannede på det sikkerhedsmæssige område, er vores ansatte også uddannet i at levere et højt serviceniveau. Alle der kommer i kontakt med vores personale bliver mødt med en venlig, positiv samt professionel vagt. Derfor vælger mange af vores kunder også at betro vores folk til eksempelvis port- og receptions-opgaver. Her vil de typisk være første kontakt med både medarbejdere og partnere såvel som kunder.

Vil du ringes op?

Professionelle vagter til events

Skal du afholde et større event, en kongres eller lignende, har vi de helt rette folk, som kan sikre, at dette bliver en tryg og sikker oplevelse.

Når mange mennesker samles, kan der hurtigt opstå uforudsete situationer, som kan ødelægge et ellers vellykket arrangement. Med et professionelt vagtfirma minimeres risikoen for sådanne situationer, og skulle de alligevel opstå, bliver der hurtigt taget hånd om en tilspidset situation.

Hvis der deltager folk til arrangementet, som har brug for særlige sikkerhedshensyn, tilbyder vi også certificerede livvagter / bodyguards.

Kontakt dit vagtfirma og hør mere om muligheden for øget tryghed og sikkerhed

I SAFE & SECURE A/S har vi mange års erfaring i branchen, og vi har i skrivende stund mere end 85 ansatte som hver dag varetager sikkerheden i virksomheder landet over. Vi har bl.a. arbejdet som vagtfirma i Århus, Horsens, Esbjerg, Viborg, Herning, Fredericia, Skanderborg, Kolding, Vejle og mange andre steder i Midtjylland.