Der er ingen filer i galleriet.
 
 

Servicevagt

SAFE & SECURE leverer nogle af landets bedste servicevagter. Hvad enten de ønsker en servicevagt til deres butik, center eller arrangement, så har vi lige den rette løsning.

Rundering

SAFE & SECURE´s runderingsvagter forebygger hærværk, indbrud og reducerer risikoen for ødelæggende brandskader og vandskader.

Centervagt

SAFE & SECURE centervagter er synlige, uniformerede, signalerende, venlige og imødekommende.

Butiks-kontrollant

En butikskontrollant hos SAFE & SECURE er en effektiv foranstaltning i kampen mod svind i butikken. Kontrollanten afslører ofte tyve og andre svindlere.

Mystery shopping

SAFE & SECURE har en del opgaver som Mystery shopping eller secret shopping, hvilket er en metode til at evaluere om tingene fungerer ude i butikken.

Portvagt

SAFE & SECURE´s portvagter har ofte andre opgaver end kontrol, da de også er trænet i at varetage diverse ADHOC opgaver.

Receptionsvagt

En receptionistvagt kan tage sig af diverse AD HOC opgaver, samtigdig med at han/hun "skaber" en tryg atmosfære for både personale og gæster.

Hundevagt

Hundevagter bruges ofte til sikring af et større areal, da hunden med sine skærpede sanser kan opfange selv de mindste og svageste lyde.

Event vagt

SAFE & SECURE stiller et team af erfarne vagter til at løse alle de opgaver som der måtte forekomme til deres event, hvad enten det er et stort eller et lille event.

Person-beskyttelse

SAFE & SECURE kan beskytte VIP-gæster under arrangementer, konferencer, messer og fester.